Πελέ: «Ετοιμος για ακόμη ένα 90λεπτο»

Πελέ: «Ετοιμος για ακόμη ένα 90λεπτο»
Photo Credits: INTIME

Καλά στην υγεία του είναι ο τεράστιος Πελέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλά στην υγεία του είναι ο τεράστιος Πελέ όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο instagram.

Ο ποδοσφαιριστής – μύθος είχε υποβληθεί σε επέμβαση για αφαίρεση όγκου στο παχύ έντερο. Τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για την κατάσταση της υγείας του με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι επιδυνώθηκε.

Μέσα στο όργιο φημών που αναπτύχθηκε, η κόρη του ανέβασε φωτογραφία του όπου ανέφερε ότι είναι καλά. Πριν λίγο ήταν σειρά του ποδοσφαιριστή – θρύλου να απαντήσει στις φήμες.

Με ανάρτησή του επιβεβαιώνει ότι είναι καλά στην υγεία του ανέφερε μάλιστα ότι έχει βγει από την εντατική.

«Φίλοι μου, αυτό είναι ένα μήνυμα για τον καθένα σας. Μην νομίζετε ότι δεν έχω διαβάσει τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης που έχω λάβει εδώ. Ευχαριστώ πολύ τον καθένα από εσάς, που αφιερώσατε ένα λεπτό από την ημέρα σας για να μου στείλετε θετική ενέργεια. Αγάπη, αγάπη και αγάπη! Έχω ήδη βγει από τη ΜΕΘ και βρίσκομαι στο δωμάτιό μου. Συνεχίζω κάθε μέρα πιο χαρούμενος, με πολλή διάθεση να παίξω ένα ακόμη 90λεπτο, συν τον επιπλέον χρόνο. Θα είμαστε σύντομα μαζί!» ανέφερε ο Πελέ στο μήνυμά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X