Η ΑΕΚ παίρνει και τον Μοχαμάντι!

Η ΑΕΚ παίρνει και τον Μοχαμάντι!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έτοιμη να κλείσει συμφωνία με τον Μίλαντ Μοχαμάντι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά σε συμφωνία με τον Μίλαντ Μοχαμάντι βρίσκεται η ΑΕΚ!

Η Ένωση κινείται για ακόμα μια μεταγραφή πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 27χρονου Ιρανού αμυντικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γάνδη.

Μία μεταγραφή που είχε αντιληφθεί ότι χρειαζόταν και η διοίκηση της ΠΑΕ δεν δίστασε να προχωρήσει, δείχνοντας ότι φέτος έχει αποφασίσει να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα.

Ο Μοχαμάντι βρέθηκε στην «κιτρινόμαυρη» λίστα από το καλοκαίρι όμως η υπόθεση του δεν προχώρησε νωρίτερα.

Είναι 42 φορές διεθνής με το Ιράν έχοντας κι ένα γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη στην ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι (2016-2019, με 82 συμμετοχές, 3 γκολ και 6 ασίστ) και την τελευταία διετία στη Γάνδη. Στο Βέλγιο είχε συνολικά 65 εμφανίσεις, 2 γκολ και 7 ασίστ.

Την περασμένη σεζόν ήταν βασικός μετρώντας 41 συμμετοχές, 1 γκολ και 5 ασίστ.

Πλέον, με την επικείμενη απόκτηση του Μοχαμάντι, η ΑΕΚ θα έχει τρεις επιλογές στο αριστερό άκρο της άμυνας. Τον συμπατριώτη του Χατζισαφί και τον Μιτάι, ενώ θα μετρά τρεις Ιρανούς στο ρόστερ της (Χατζισαφί-Ανσαριφάρντ).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X