Μανωλόπουλος για BCL: «Είμαστε έτοιμοι για την Κλουζ»

Μανωλόπουλος για BCL: «Είμαστε έτοιμοι για την Κλουζ»
Photo Credits: INTIME

Πανέτοιμο είναι το Περιστέρι για το σημαντικό παιχνίδι με την Κλουζ, στα προκριματικά του BCL, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε άλλο παρά εύκολη είναι η αποστολή του Περιστερίου για το ματς με την Κλουζ, στα ημιτελικά των προκριματικών του Basketball Champions League, σύμφωνα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του είναι απόλυτα έτοιμη για το παιχνίδι (15/9, 20:30).

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Είναι μια νίκη που θα μας πάει στον τελικό για να καταφέρουμε να περάσουμε και να παίξουμε στους ομίλους του BCL. Θεωρώ ότι παρόλα τα προβλήματα μας έχουμε δουλέψει αρκετά καλά και είμαστε έτοιμοι», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και πρόσθεσε:

«Η Κλουζ είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα με πολλούς ξένους. Έχει έρθει και αυτή για να διεκδικήσει την πρόκριση. Την είδαμε και στο παιχνίδι της με την Βίλπας και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουν πολλές λύσεις στην επίθεση. Εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να βγάλουμε ενέργεια. Να μπορέσουμε να σταματήσουμε το επιθετικό παιχνίδι της Κλουζ και στην επίθεση να παίξουμε ομαδικά, που είναι ένας τρόπος που μας διακρίνει σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που έχουμε παίξει ως τώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X