«Μνήμες Μικράς Ασίας»: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

«Μνήμες Μικράς Ασίας»: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στον πολυχώρο της οδού Δροσίνη στη Νέα Χαλκηδόνα οι τριήμερες εκδηλώσεις του νέου πολιτιστικού θεσμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας “ΜΝΗΜΕΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ”.

Το βράδυ της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου παρακολουθήσαμε μία ξεχωριστή μουσική παράσταση αφιερωμένη στη Ρόζα Εσκενάζυ με τα πιο ωραία τραγούδια της και την «ίδια» επί σκηνής να μας μιλάει για τις πιο δυνατές ιστορίες από την πολυτάραχη ζωή της. Μια πρωτότυπη παράσταση γεμάτη μουσικές εικόνες, λόγια και χρώματα μιας εποχής που σημάδεψαν την εξέλιξη της ελληνικής μουσικής. Τα κείμενα ήταν του Παναγιώτη Μέντη, στο ρόλο της Ρόζας η Αλίκη Ζαχαροπούλου. Τα τραγούδια ερμήνευσαν η Κατερίνα Τσιρίδου και η Μαριάνθη Λιουδάκη.

Είχαν προηγηθεί, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου η συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό στο χώρο της πανέμορφης λίμνης του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου η θεατρική παράσταση “Τα τετράδια της Ανζελ Κουρτιάν” με την Χριστίνα Αλεξανιάν, στο υπαίθριο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά θερμά τους συμπολίτες μας για την παρουσία τους στις φετινές εκδηλώσεις του Δήμου μας, καθώς και για την πιστή τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

Τιμούμε την ιστορία μας, τις ρίζες μας, την πολιτιστική μας κληρονομιά!

Όμως δεν σταματάμε εδώ… καθώς το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη συνεχίζεται!

Ζούμε εδώ, ζούμε πολιτισμό!

«Μνήμες Μικράς Ασίας»: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας! «Μνήμες Μικράς Ασίας»: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας! «Μνήμες Μικράς Ασίας»: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας! «Μνήμες Μικράς Ασίας»: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας! «Μνήμες Μικράς Ασίας»: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας! «Μνήμες Μικράς Ασίας»: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας! «Μνήμες Μικράς Ασίας»: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας! «Μνήμες Μικράς Ασίας»: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας! «Μνήμες Μικράς Ασίας»: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας! «Μνήμες Μικράς Ασίας»: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X