Με δυάδα του 5.10 στα… αστέρια!

Με δυάδα του 5.10 στα… αστέρια!

Betmarket επιλογές στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Τσάμπιονς Λιγκ ανεβάζει κατακόρυφα την επιθυμία του καθενός για παιχνίδι. Φαίνεται αυτό και από τις στοιχηματικές εταιρίες, που αφενός πολλαπλασιάζουν τις προσφερόμενες αγορές, αφετέρου ανταποκρίνονται πιο εύκολα σε όποιο στοίχημα τους ζητηθεί.

Προγνωστικά στοιχήματος Τσάμπιονς Λιγκ

Στην Ουκρανία, Ντιναμό Κιέβου-Μπενφίκα. Το διπλό είναι φαβορί, αλλά ένα δίκαιο προς Value φαβορί. Δεν παίζει στο 1.90 η Μπενφίκα, ούτε στο δίκαιο 2.10. Τη βρίσκω στο 2.30 και εκεί μπορεί να το συζητήσουμε σε άλλη βάση. Με τον Ζεζούς πέρσι την πάτησε από τον ΠΑΟΚ αλλά φέτος δείχνει πιο ώριμη. Απέκλεισε τη φορμαρισμένη Αϊντχόβεν παίζοντας για πολύ μεγάλο μέρος του παιχνιδιού με παίκτη λιγότερο. Μοιάζει πιο έτοιμη, πιο σωστά δουλεμένη για το βήμα παραπάνω. Η Ντιναμό δεν είναι φόβητρο, ενώ και η περσινή της πορεία στους ομίλους έδειξε πως είναι ένα σκαλί πιο κάτω σε ποιότητα από τις περισσότερες ομάδες της διοργάνωσης.

Δεύτερη στάση στη Γαλλία. Για τους τακτικούς αναγνώστες της στήλης δεν χρειάζεται άλλη μια ανάλυση για τη Λιλ. Εν συντομία, η περσινή άριστη αμυντική λειτουργία έφυγε μαζί με τον Γκαλτιέ. Το 4-4-2 του Γκουβερνέκ αφήνει τεράστια κενά μεσοαμυντικά, με τη Λιλ να προσπαθεί να δημιουργήσει αλλά παράλληλα να δέχεται πολλές φάσεις. Θα ήμουν σαφώς πιο ζεστός αν η Βόλφσμπουργκ είχε δείξει πιο επιθετικό πρόσωπο στις πρώτες παρουσίες της στη Μπουντεσλίγκα.

Τσάμπιονσιπ Αγγλίας

Στην Τσάμπιονσιπ υπάρχουν οι περιπτώσεις για γκολ σε Μπλάκπουλ-Χάντερσφιλντ και Μπλάκπουλ-ΚΠΡ Τρία over στα τέσσερα τελευταία και πρόσφατη σπουδαία νίκη επί της Φούλαμ για την Μπλάκπουλ. Με over πέντε στα έξι πρόσφατα για τη Χάντερσφιλντ.

Tέσσερα στα τέσσερα over εντός η Μπόρνμουθ, σε όλα έβαλε από δύο τουλάχιστον και πάνω. Τρία σερί over εκτός έδρας η ΚΠΡ, βάζοντας από τρία γκολ σε Χαλ, Μίντλεσμπρο και Ρέντινγκ. Μιλώντας καθαρά στοιχηματικά, μεταξύ των δύο σαφώς και εκείνο που αξίζει να πονταριστεί είναι το πρώτο, που φτάνει στο 2.30, έναντι του 1.75 στο δεύτερο.

Δυάδα στη Betshop

14/9 –22:00 Ντιναμό Κιέβου-Μπενφίκα 2 (2.35)

14/9 –22:00 Λιλ-Βόλφσμπουργκ  Οver 2,5  (2.17)

Στη δυάδα απόδοσης 5.10 ποντάρισμα 7 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X