Οι παίκτες που έχουν απασχολήσει το ελληνικό κοινό και... κυκλοφορούν ελεύθεροι

ΑΕΚ: Δείτε τον Μαϊκόν σε δράση (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το μεταγραφικό παζάρι των ελεύθερων λήγει την Παρασκευή (17/9)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 31 Αυγούστου ολοκληρώθηκε η διορία που είχαν οι ομάδες ώστε να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα η δυνατότητα για ενίσχυση των ρόστερ, καθώς απομένουν τρεις ημέρες για να ολοκληρωθεί η προθεσμία απόκτησης ελεύθερων παικτών (17 Σεπτεμβρίου). Στην αγορά υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα, κάποιοι εξ αυτών άφησαν το στίγμα τους ανεξίτηλο και αγαπήθηκαν από τους οπαδούς των ομάδων τους.

Από την παρακάτω λίστα, ξεχωρίζουν τα ονόματα των Γκάρι Ροντρίγκες, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, Δημήτρη Σιόβα, Ανδρέα Σάμαρη, Λιούμπομιρ Φέισα, Σίδνεϊ, Μπεν Αρφά αλλά και μερικών ακόμα, οι οποίοι το φετινό καλοκαίρι απασχόλησαν και τις ελληνικές ομάδες.

Γιάννης Γιαννιώτας

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος κατά την ποδοσφαιρική του καριέρα έχει περάσει κι από τρεις ελληνικούς συλλόγους ( Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακός και ΑΕΚ). Το 2019 μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Λεμεσού και φέτος έμεινε ελεύθερος από την κυπριακή ομάδα, έπειτα από 31 συμμετοχές, 4 γκολ και 4 ασίστ.

Χοσέ Χολέμπας

Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στη χώρα μας για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Κατέγραψε 38 εμφανίσεις με 8 ασίστ και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στα 37 του χρόνια.

Ανδρέας Γιαννιώτης

Ο Έλληνας γκολκίπερ θέλει να ξεχάσει αγωνιστικά το πέρασμά του από το Ισραήλ και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με την ομάδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ κατέγραψε 9 συμμετοχές και 3 clean sheets.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έμεινε ελεύθερος από την Αλ-Ιτιχάντ, έπειτα από 57 συμμετοχές, 21 γκολ και 7 ασίστ. Το όνομά του προτάθηκε στον ΠΑΟΚ αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε. Στο παιχνίδι για την απόκτησή του είναι και ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Κέβιν Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς έμεινε ελεύθερος, καθώς δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την Γκαζιαντέπ. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού (2010-12 και 2018) τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σκόραρε 7 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ σε 31 συμμετοχές.

Ανδρέας Σάμαρης

Ο Ανδρέας Σάμαρης τα βρήκε με την Μπενφίκα για τη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας, έπειτα απ’ το 2014 όταν και μετακόμισε στη Λισαβόνα. Με τη φανέλα των «αετών» κατέγραψε 195 συμμετοχές, κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα Πορτογαλίας, ενώ σήκωσε και ένα Κύπελλο.

Λιούμπομιρ Φέισα

Ελεύθερος έμεινε από την Αλ Αχλί, έπειτα από μία σεζόν ο 33χρονος μέσος. Στο παρελθόν έχει περάσει κι από τη χώρα μας, καθώς φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού σε 36 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 1 γκολ.

Μαϊκόν

Μετά το πέρασμα του από την Αλ Νασρ, ο 32χρονος στόπερ κυκλοφορεί ελεύθερος. Το όνομά του ακούστηκε και για την ΑΕΚ, όταν αποχώρησε ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Ελιακίμ Μανγκαλά

Βρέθηκε στα «ραντάρ» των ελληνικών ομάδων, ωστόσο Γάλλος αμυντικός για τον οποίο η Σίτι δαπάνησε 45 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

Σίδνεϊ

Επειτα από τρία ολόκληρα χρόνια ο Σίδνεϊ έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος στόπερ -ο οποίος αποτελούσε μεταγραφικό στόχο και του Άρη το προηγούμενο διάστημα αποχώρησε από τον ισπανικό σύλλογο, ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Τζακ Γουίλσιρ

Ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, στην Άρσεναλ δεν έπεισε, αγωνίστηκε με αρκετές διαφορετικές ομάδες ως δανεικός και πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Προπονείται με την Άρσεναλ το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν φαίνεται ότι θα αποκτηθεί κιόλας από τους «κανονιέρηδες».

Μάρκο Μάριν

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού έμεινε ελεύθερος από την Αχλί με την οποία κατέγραψε 27 εμφανίσεις έχοντας πετύχει 3 γκολ και 3 ασίστ και αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Δημήτρης Σιόβας

Ο Δημήτρης Σιόβας έλυσε το συμβόλαιό του με την Ουέσκα και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι. Στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο 32χρονος στόπερ ήταν κοντά στην Ράγιο Βαγιεκάνο αλλά τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε, με το όνομα του Ολυμπιακού να ακούγεται για την απόκτηση του.

Μπεν Αρφά

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, μετά το γεγονός ότι έμεινε ελεύθερος από την Μπορντό, με την οποία κατέγραψε 25 εμφανίσεις, έχοντας 2 γκολ και 5 ασίστ. Το όνομά του γράφτηκε γι’ αρκετές ελληνικές ομάδες αλλά το υψηλό συμβόλαιό του κρίθηκε απαγορευτικό από τις περισσότερες.

Γκάρι Ροντρίγκες

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 30χρονο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες. Την περυσινή σεζόν, αγωνίστηκε σε 17 ματς με την Αλ Ιτιχάντ, καταγράφοντας 4 γκολ, ενώ φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε δύο ματς ως βασικός, πριν μείνει ελεύθερος.

Πηγή: Gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X