ΑΕΚ: Δεν έχει εγκαταλείψει τις σκέψεις για απόκτηση αριστερού μπακ

ΑΕΚ: Δεν έχει εγκαταλείψει τις σκέψεις για απόκτηση αριστερού μπακ
Photo Credits: INTIME

Η αγορά των ελεύθερων τελειώνει την Παρασκευή και στην ΑΕΚ δεν έχουν εγκαταλείψει τις σκέψεις για την απόκτηση αριστερού μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά ονόματα εξακολουθούν να υπάρχουν στη λίστα της ΑΕΚ, για αριστερό μπακ από την αγορά των ελεύθερων.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ενωσης, Γιάννης Παπαδημητρίου είχε πει την περασμένη Παρασκευή (10/9), πως «όσο είναι ανοικτό το παράθυρο πάντα θα έχουμε τα μάτια μας ανοικτά γιατί έτσι πρέπει να λειτουργεί η ΑΕΚ ως οργανισμός».

Ετσι λοιπόν, η ΑΕΚ σύμφωνα με όσα τονίζονται στην Sportday στο τραπέζι των ανθρώπων της Ενωσης έχουν πέσει ξανά σκέψεις για αριστερό μπακ!

Ο 28χρονος διεθνής Κροάτης, Ντάριο Μέλνιακ, που πέρσι αγωνίστηκε στη Ρίζεσπορ και ο Γάλλος Ζουλιάν Σερανό, που την προηγούμενη σεζόν ήταν στην Σκωτία με την Λίβινγκστον είναι δύο από τους παίκτες που εξετάζονται, ενώ στο παρελθόν «έπαιξαν» και οι Μίλαντ Μοχαμάντι και Λορίς Μπενίτο.

Επιπρόσθετα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι στην «Ένωση» προτάθηκε και ο Γάλλος Μαξίμ Πουντιέ, που κατέγραψε 159 ματς με την φανέλα της Μπορντό τα προηγούμενα χρόνια.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X