Τσούμπερ-Αμραμπατ έπαθαν πλάκα με τον κόσμο της ΑΕΚ! -«Πρώτη φορά το ζήσαμε»

Τσούμπερ-Αμραμπατ έπαθαν πλάκα με τον κόσμο της ΑΕΚ! -«Πρώτη φορά το ζήσαμε»
Photo Credits: INTIME

Τρελάθηκαν με τον κόσμο της ΑΕΚ Στίβεν Τσούμπερ και Νορντίν Αμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ επέστρεψε στις κερκίδες και βοήθησε την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Ιωνικό.

Οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» δημιούργησαν μια «καυτή» ατμόσφαιρα, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα Στίβεν Τσούμπερ και Νορντίν Αμραμπατ εξέφρασαν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στους ανθρώπους της ΑΕΚ την τεράστια έκπληξή τους  για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε και πραγματικά άφωνοι με τη στάση του κόσμου της ομάδας και την αποθέωση που γνώρισαν προσωπικά και οι ίδιο.

Επίσης στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το ματς με τον Ιωνικό Αμραμπατ και Τσούμπερ εξέφρασαν στους ανθρώπους της ΑΕΚ την τεράστια έκπληξή τους και ήταν πραγματικά άφωνοι με τη στάση του κόσμου της ομάδας και την αποθέωση που γνώρισαν προαωπικά οι ίδιοι
«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μας που ζούμε τέτοιο πράγμα με ένα γήπεδο να σηκώνεται στο πόδι για εμάς» ήταν τα λόγια τους και η απάντηση που έπαιρναν ήταν ότι… «τα πράγματα προς το παρόν ήταν πολύ χαλαρά και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα».

Και οι δύο παίκτες νόμιζαν ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ τους έκαναν πλάκα… και ότι απλώς υπερβάλανε.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X