Τα χρήματα που χάνουν οι ηθοποιοί του 50-50 ελέω... Φιλιππίδη

Τζώρτζη για Φιλιππίδη: «Είναι τσόγλανος – Η κόκα είναι πολύ κακό φάρμακο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Τρίπολης και το «μπλόκο» των καναλιών στον δημοφιλή κωμικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε συναδέλφους του που θα στερηθούν χρήματα.

Τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση Φιλιππίδη είναι το «όχι» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών στο αίτημα που έκανε για να αποφυλακιστεί με «βραχιολάκι». Ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού έχει «μπλοκαριστεί» και από τα κανάλια αφού μέχρι νεωτέρας δεν θα δείχνουν παραγωγές στις οποίες είχε ενεργό ρόλο.

Μετά την απομάκρυνσή του από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» όταν ήρθαν στο φως καταγγελίες εις βάρος του, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μπλοκαρίστηκε και από την ταινιοθήκη των καναλιών, καθώς οι ελληνικοί σταθμοί αποφάσισαν να μην ξαναπροβάλλουν παραγωγές στις οποίες έχει συμμετάσχει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για τα χρήματα που χάνουν οι ηθοποιοί του 50-50 ελέω… Φιλιππίδη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X