ΑΕΚ: Καλή παρουσία από το σκακιστικό τμήμα

ΑΕΚ: Καλή παρουσία από το σκακιστικό τμήμα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συμμετείχε με επιτυχία σε σκακιστικό τουρνουά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στο Άστρος Κυνουρίας, από τον τοπικό σύλλογο, ατομικό τουρνουά γρήγορου σκακιού με 64 συμμετέχοντες, με την συμμετοχή της ΑΕΚ.

Η ομάδα της ΑΕΚ, προετοιμαζόμενη για ένα πρωτάθλημα που είναι αμφίβολο αν θα πραγματοποιηθεί, εκπροσωπήθηκε παρά τη μεγάλη απόσταση με τέσσερις σκακιστές.

O Πέτρος Καψωμενάκης κατετάγη 6ος με 5 βαθμούς σε 7 αγώνες (τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες). O Τάσος Φουφόπουλος (3,5/7) και οι αδελφοί Μάνος και Θανάσης Γρίσπος οι οποίοι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τα χρώματα της ομάδας, πέτυχαν καλά αποτελέσματα εναντίον δυνατών αντιπάλων. Οι δύο πρώτοι σκακιστές βελτίωσαν και την ατομική τους βαθμολογία, ο δε Καψωμενάκης παραμένει αήττητος στους τελευταίους 15 επίσημους αγώνες που έχει δώσει, με 9 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ συνεχίζει τη συμμετοχή του σε διάφορα τουρνουά και αγώνες με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, αναμένοντας και τις αποφάσεις για την εξέλιξη των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X