Αρτέτα: «Επιασα πάτο...»

Προς παραμονή στην Αρσεναλ ο Αρτέτα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για τις δύσκολες ημέρες μετά το 0/3 στους πρώτους αγώνες της φετινής Premier League και το διασυρμό από τη Μάντσεστερ Σίτι, μίλησε ο Μικέλ Αρτέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς η φετινή χρονιά για την Αρσεναλ, η πρώτη νίκη είναι γεγονός, με τον Μικέλ Αρτέτα να δηλώνει ανακουφισμένος μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της Νόριτς.

Ο Ισπανός προπονητής, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τις τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές αλλά και την κατάσταση που πρέπει να αλλάξει μετά την πρώτη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μικέλ Αρτέτα:

«Είσαι αναστατωμένος με τον εαυτό σου, είσαι θυμωμένος, είσαι κουρασμένος. Απλώς θέλεις να χτυπήσεις τον εαυτό σου επειδή δεν κάνεις τα πράγματα σωστά και δεν παίρνεις το αποτέλεσμα που νομίζεις ότι αξίζεις. Μετά την ήττα από την Σίτι μάλλον βρέθηκα στο χαμηλότερο σημείο μου.

Προσπαθείς να αναλύσεις πράγματα, ακούς διαφορετικές απόψεις… και τότε αρχίζει η σημασία της οικογένειας που έχω, τους γονείς και τους φίλους που έχω. Σε δύσκολες στιγμές δείχνουν την δέσμευσή τους στη σχέση μας. Μετά από αυτό, είναι επίσης κάθε άτομο που εργάζεται σε αυτόν τον σύλλογο, η ενέργεια που προσπαθούν να προσφέρουν… και πόσο ενθαρρυντικό είναι να τους βλέπεις… πεινασμένους να αλλάξουν την κατάσταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X