ΠΑΟΚ: Πρώτη εντός έδρας ήττα για Λουτσέσκου, μετά από 38 αγώνες

ΠΑΟΚ: Πρώτη εντός έδρας ήττα για Λουτσέσκου, μετά από 38 αγώνες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O ΠΑΟΚ άρχισε και τελείωσε το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ χωρίς να αγωνιστεί ούτε ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής!

Στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου» υπήρχαν έντεκα ξένοι (αυτό είχε να συμβεί σε πρεμιέρα από το 2018-19) και οι τέσσερις αλλαγές που ήρθαν από τον πάγκο ήταν και πάλι ξένοι.

Οι τέσσερις Έλληνες του «Δικεφάλου» (Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας) έμειναν απλά να παρακολουθούν την καταγραφή της πρώτης ήττας του Ραζβάν Λουτσέσκου σε εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είχε χάσει στους 38 προηγούμενους αγώνες στην Τούμπα. Την σεζόν 2017-2018 για το πρωτάθλημα μέτρησε 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (οι μοναδικές «ήττες» ήρθαν στα ντέρμπι με την ΑΕΚ, όσο κι αυτό με τον Ολυμπιακό, που δεν ξεκίνησε ποτέ), την επόμενη χρονιά κατέγραψε 14 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ στο κύπελλο είχε να επιδείξει 7 νίκες και 1 ισοπαλία σε οκτώ εντός έδρας ματς.


Πρώτη φορά μετά από 52 χρόνια

Απέναντι στον ΠΑΣ (0-1) ήταν η πρώτη φορά που δεν σκόραρε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τόσο σε αγώνα πρωταθλήματος, όσο και για το Κύπελλο από τον Αύγουστο του 2017 όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «ασπρόμαυρων», που γνώρισαν την πρώτη εντός έδρας ήττα σε πρεμιέρα πρωταθλήματος με κόσμο στην Τούμπα, με κόσμο μετά από 52 ολόκληρα χρόνια!

Ο «Δικέφαλος» είχε να χάσει στην Τούμπα σε πρεμιέρα του πρωταθλήματος από το 2003. Τότε ήταν ο Ολυμπιακός που τον είχε κερδίσει (0-2) με τα δύο γκολ των «ερυθρολεύκων» τα είχαν σημειώσει δυο πρώην ασπρόμαυροι, ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο Παντελής Καφές.

Όμως, εκείνο το ντέρμπι είχε γίνει κεκλεισμένων των θυρών με την τελευταία ήττα σε πρεμιέρα με κόσμο να έρχεται και πάλι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, την σεζόν 1969-70, με 1-2 (Αφεντουλίδης, Κουμαριάς, Σιδέρης τα γκολ) πριν ξεκινήσει η παράδοση των 23 ετών…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X