Ματσιούλις: «Ήξερα ότι θα σταματήσω μόλις κερδίσαμε τον Προμηθέα Πάτρας»

Ματσιούλις: «Ήξερα ότι θα σταματήσω μόλις κερδίσαμε τον Προμηθέα Πάτρας»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Γιόνας Ματσιούλις

Ο Γιόνας Ματσιούλις ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του, από τη θέση του συμβούλου στην Νεβέζις. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Λιθουανός, άλλοτε μέλος του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, παραδέχτηκε πως η λιθουανική ομάδα θα ήθελε να τον έχει στο παρκέ.

Και συμπλήρωσε, αναφορικά με την απόφασή του: «Η ιδέα να σταματήσω ωρίμαζε από πέρσι. Όταν κερδίσαμε τον Προμηθέα και κατακτήσαμε την 3η θέση, ήξερα ότι ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου.

Δέχτηκα κάποιες προτάσεις που με έκαναν να διστάσω, αλλά είχε ήδη πάρει την απόφαση. Μιλήσαμε με την ομάδα τον Ιούλιο. Ήθελαν να παίξω και να μοιραστώ την εμπειρία μου με τους συμπαίκτες μου στο παρκέ, αλλά όσα βιώσει μου έχουν δείξει ότι οι βετεράνοι δεν είναι κάτι σημαντικό ανάμεσα σε νέους παίκτες, οπότε πήρα μία διαφορετική απόφαση».

Ο Ματσιούλις είχε ξεκαθαρίσει από τον 4ο μικρό τελικό, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Προμηθέα, πως δεν θα έπαιζε για άλλη σεζόν στη «Βασίλισσα», ωστόσο πριν από μερικές ημέρες πήρε την οριστική απόφαση να μην αγωνιστεί ξανά.ω

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X