Τσιγκρίνσκι: Μια βραδιά όπως του άξιζε από τον κόσμο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Τσιγκρίνσκι: Μια βραδιά όπως του άξιζε από τον κόσμο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επέστρεψε ως αντίπαλος για πρώτη φορά κόντρα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επέστρεψε χθες στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος της ΑΕΚ.

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας, ο Ουκρανός στόπερ αποχαιρέτησε την ΑΕΚ το καλοκαίρι, μετρώντας όλα αυτά τα χρόνια 126 συμμετοχές και 5 γκολ. Επίσης, με την Ενωση ο Τσιγκρίνσκι πανηγύρισε το πρωτάθλημα του 2018, όντας ένα πολύ βασικό στέλεχος.

Ο Τσιγκρίνσκι αφού αποθεώθηκε πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον Ιωνικό από τους οπαδούς της ΑΕΚ, τιμήθηκε από την Original 21 καθώς μερίδα των οπαδών της Ενωσης έδωσε μια ανθοδέσμη στον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ για την προσφορά του τα περασμένα χρόνια. Ο Γιώργος Μελισσανίδης μάλιστα τον χειροκρότησε όρθιος στο γήπεδο.


Μετά το παιχνίδι μίλησε για τα λουλούδια που του έδωσε ο κόσμος και δη η Original 21 πριν το ματς: «Ηταν ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα από τον κόσμο της ΑΕΚ. Παρ’ όλο που είχα να αγωνιστώ πριν 4 μήνες, ήταν σαν να μην πέρασε μία ημέρα. Τους ευχαριστώ». Αλλά και για το πώς ένιωσε που αντιμετώπισε τους πρώην συμπαίκτες του: «Δεν περίμενα ότι θα έφτανε η στιγμή και θα έπαιζα απέναντι στην ΑΕΚ. Το συνήθισα όμως μέσα στο παιχνίδι και συνέβη. Εχω κρατήσει άριστες σχέσεις με τους παλιούς μου συμπαίκτες και όλο το σταφ της ΑΕΚ. Δεν είναι μυστικό».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X