ΑΕΚ: Τα 45 λεπτά του Τσούμπερ που έκαναν τον κόσμο να παραμιλά

ΑΕΚ: Τα 45 λεπτά του Τσούμπερ που έκαναν τον κόσμο να παραμιλά
Photo Credits: INTIME

Η πρεμιέρα του Στίβεν Τσούμπερ ήταν ό,τι χρειαζόταν η ΑΕΚ για να ανέβει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λένε, πως όσα φέρνει η στιγμή, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος. Φανταστείτε, πόσα γίνονται όταν οι στιγμές είναι πολλές και διαδοχικές. Τα (πρώτα) 45’ του Στίβεν Τσούμπερ με τη φανέλα της ΑΕΚ, ήταν αρκετά για να κάνουν τον κόσμο της Ενωσης να… παραμιλά και να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του. Σκόραρε, πήρε πολλές πρωτοβουλίες, αναστάτωσε την άμυνα του Ιωνικού, επιβεβαίωσε όσους πιστεύουν πως μπορεί να γίνει ακρογωνιαίος λίθος στην ολική επαναφορά της ΑΕΚ.

Είναι αλήθεια, πως η… όρεξη των «κιτρινόμαυρων» πιστών είχε ανοίξει από το βαρύ βιογραφικό του Ελβετού άσου. Και είχε γίνει ατέλειωτη προσμονή, ειδικά έπειτα από την εμφάνιση του με την Εθνική της χώρας του κόντρα στην Ελλάδα. Εκείνη, ήταν η πρώτη νύχτα που…άνοιξαν τα τηλέφωνα και τα μηνύματα και άρχισε να σχολιάζεται μεταξύ των ΑΕΚτζήδων: «τι παικταράς είναι αυτός». Οταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τον έριξε στο ματς, το γήπεδο άρχισε να λειτουργεί σαν αρένα για ταυρομαχίες.

Δείτε περισσότερα για την πρεμιέρα του Στίβεν Τσούμπερ με την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X