Εβερτον: Ξέμεινε ο Χάμες, που παίρνει 250.000 λίρες την εβδομάδα

Στοίχημα: Πήρε φόρα η Εβερτον, κι όμως… ΓΚΟΛ στην Ελλάδα - «φωτιά» η τετράδα στο 18.00!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Έβερτον προσπάθησε να πουλήσει τον Χάμες Ροντρίγκες στην Τουρκία αλλά δεν τα κατάφερε. Προσπάθησε να λύσει το συμβόλαιο του και πάλι δεν τα κατάφερε.

Και ο Κολομβιανός θα εξακολουθήσει να παίρνει 250.000 λίρες την εβδομάδα.
Η Έβερτον πλέον το έχει πάρει απόφαση, πως θα πληρώνει τον ακριβότερο παίκτη στην ιστορία της για να κάθεται στον πάγκο. Ο λόγος για τον Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος παρά τις προσπάθειες της αγγλικής ομάδας, παραμένει στους «εφοπλιστές» μιας και δεν βρήκε άλλη ομάδα για να του δώσει το συμβόλαιο που ήθελε.

Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράϊ έδειξαν ενδιαφέρον αλλά ο Κολομβιανός απέρριψε τις προτάσεις του, ενώ δεν επιθυμεί να λύσει το συμβόλαιο του με την Έβερτον. Και γιατί άλλωστε αφού θα παίρνει περίπου 1 εκ. λίρες τον μήνα και το επόμενο καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος, με τον Ράφα Μπενίτεθ να προσπαθεί να βρει λύση, βάζοντας τον στα πλάνα του για την φετινή σεζόν, αφού δεν τον υπολόγιζε νωρίτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X