Κούμαν: «Είμαι ανοιχτός να μείνω, χάρη σε εμένα η Μπαρτσελόνα έχει μέλλον»

Κούμαν: «Είμαι ανοιχτός να μείνω, χάρη σε εμένα η Μπαρτσελόνα έχει μέλλον»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην παραδοχή πως είναι «ανοικτός» να συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα προέβη ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι χάρη σε αυτόν ο σύλλογος έχει μέλλον.

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό NOS της Ολλανδίας έκανε ο Ρόναλντ Κούμαν.
Σε αυτές ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε σίγουρος για τον εαυτό του, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πόσο έχει βοηθήσει τους «μπλαουγκράνα», από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.

Αναφερόμενος στα όσα είχε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες ο ίδιος ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρόεδρο των Καταλανών Τζουάν Λαπόρτα για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα αποκάλυψε πως περνά καλά στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» και ότι θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτόν.

«Νομίζω ότι πρέπει πάντα να υπάρχει διαύγεια. Όταν εσύ, ως σύλλογος, δεν είσαι ξεκάθαρος για το μέλλον ενός προπονητή, τότε είναι λογικά να υπάρξουν εικασίες. Και αν εσύ είσαι ο προπονητής, τότε τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα”. Είμαι ανοιχτός για να μείνω, περνάω καλά. Χάρη σε μένα, αυτός ο σύλλογος έχει μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο Κούμαν μίλησε και για την σχέση του με τον διοικητικό ηγέτη της «Μπάρτσα», όπου και εξέφρασε την αντίθεση του στην άποψη του Λαπόρτα, για το ότι ο προπονητής δεν μπορεί να συγκεντρώνει πάνω του όλη τη δύναμη: «Η σχέση μου με τον Λαπόρτα βελτιώθηκε, αλλά την περασμένη εβδομάδα συνέβη κάτι που πιστεύω ότι δεν είναι σωστό. Ισχυρίστηκε ότι ο προπονητής δεν έχει όλη τη δύναμη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X