ΑΕΚ-Ιωνικός: Ο Τσούμπερ πήρε το βραβείο του MVP -Ολα όσα έκανε (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ-Ιωνικός: Ο Τσούμπερ πήρε το βραβείο του MVP -Ολα όσα έκανε (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ έκανε τρομερή εμφάνιση στο πρώτο οτυ παιχνίδι με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φοβερός και τρομερός ο Στίβεν Τσούμπερ στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ.

Μπορεί ο Ελβετός επιθετικός να αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο μόνο, αλλά έδειξε πως είναι ένας παίκτης σπουδαίας ποιότητας και θα αποτελέσει το υπέρ-όπλο της φετινής Ένωσης. Αμέσως μόλις πέρασε στο παιχνίδι άλλαξε τον ρυθμό του αγώνα και ο Δικέφαλος έφτασε σχετικά γρήγορα σε δύο ακόμα γκολ που κλείδωσαν τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό.

Έβγαλε μια εξαιρετική κάθετη πάσα προς τον Σέρχιο Αραούχο στη φάση που ο Αργεντινός κερδίζει το πέναλτι, λίγο αργότερα βρήκε δίχτυα ο ίδιος μετα από μια πολύ καλή κίνηση και ένα ακόμα καλύτερο σουτ. Ενώ, από το πρώτο λεπτό της παρουσίας του έδειχνε ορεξάτος, έψαχνε το σουτ, τις κάθετες και γενικότερα αναζητούσε τρόπους να βάλει τη μπάλα στα καρέ της ομάδας της Νίκαιας.

Όπως ειναι φυσικό, ο Στίβεν Τσούμπερ που άκουσε και τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του, αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ιωνικός χθες για την πρεμιέρα της Super League.



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X