Πρώτος υποψήφιος ο Ιτούδης για την Εθνική Ελλάδος

Πρώτος υποψήφιος ο Ιτούδης για την Εθνική Ελλάδος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
    Η εκλογή του Βαγγέλη Λιόλιου φέρνει Έλληνα προπονητή στο τιμόνι της Εθνικής Ανδρών, με τον Δημήτρη Ιτούδη να είναι ο βασικός υποψήφιος αλλά και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο σε περίοπτη θέση.

    Σε κάθε περίπτωση ο Ρικ Πιτίνο φαίνεται πως δεν έχει πλέον πιθανότητες να προπονήσει ξανά την Εθνική καθώς στην προεκλογική εκστρατεία Λιόλιου ήταν σαφές το μήνυμα για να στελεχωθεί η επίσημη αγαπημένη με Έλληνα προπονητή του κορυφαίου επιπέδου.

    Πρακτικά ο κύβος πέφτει στον Δημήτρη Ιτούδη που έχει εκδηλώσει τη θέληση να κοουτσάρει την Εθνική σε μεγάλη διοργάνωση, περιστοιχίζεται από ένα staff υψηλών επαγγελματικών προδιαγραφών και με δεδομένο το εκπεφρασμένο θέλω του Γιάννη Αντετοκούνμπο να δώσει το παρών στο Ευρωμπάσκετ 2022, η συνεργασία με τον τεχνικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπορεί να ευοδωθεί.

    Πιθανότητες υπάρχουν και για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που επίσης χαίρει εκτίμησης αλλά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X