US Open: Εκπληκτικός Μεντβέντεφ νίκησε 3-0 στον τελικό τον Τζόκοβιτς!

US Open: Εκπληκτικός Μεντβέντεφ νίκησε 3-0 στον τελικό τον Τζόκοβιτς!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέος «βασιλιάς» στο US Open είναι από τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ!

Ο 25χρονος Ρώσος μετά από τρεις χαμένους τελικούς κατάφερε αυτή τη φορά να φτάσει στον πολυπόθητο τίτλο, επικρατώντας μετά από 2:17′ στον τελικό του Νόβακ Τζόκοβιτς 3-0 σετ (4-6, 4-6, 4-6), κατακτώντας το πρώτο Grand Slam στην καριέρα του!

Μάλιστα, η νίκη αυτή ήρθε με εκπληκτικό τένις από την πλευρά του Μεντβέντεφ, κυριαρχώντας απόλυτα του Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης!

Από την άλλη, ο Σέρβος έχασε μια μοναδική και ίσως ανεπανάληπτη ευκαιρία να γράψει το όνομά του στο… πάνθεον του παγκόσμιου τένις και να γίνει ο πρώτος μετά το 1969 και τον θρυλικό Ροντ Λέιβερ που κάνει το Calendar Slam, δηλαδή να κερδίσει και τα τέσσερα μεγάλα Grand Slam σε μια χρονιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μεντβέντεφ ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα, κάνοντας μπρέικ με το… καλημέρα στο πρώτο σερβίς του Τζόκοβιτς. Το Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης κράτησε σχετικά εύκολα το δικό του σερβίς, κατακτώντας 6-4 το πρώτο σετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X