Στάνκοβιτς: «Ηρθα στην ΑΕΚ για να γίνω πρωταθλητής» (VIDEO)

Στάνκοβιτς: «Ηρθα στην ΑΕΚ για να γίνω πρωταθλητής» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού με 3-0 στο ΟΑΚΑ, τόνισε πως στόχος είναι ο τίτλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο αντίπαλος είχε κάποιες ευκαιρίες αλλά σκοράραμε πρώτοι και μετά την αποβολή είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ηταν μια πολύ καλή αρχή για εμάς».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν: «Τις προηγούμενες χρονιές έπαιζα στην Αυστρία και ήταν πολύ διαφορετικό. Οι φίλαθλοι βρίσκονται λίγο μακριά από τον αγωνιστικό χώρο αλλά η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή».

Για το ντεμπούτο του στην Super League: «Το σημαντικό είναι η νίκη. Δεν δεχθήκαμε γκολ και το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Χρειαζόμαστε αισιοδοξία για τα επόμενα παιχνίδια».

Για την επικοινωνία του με τους αμυντικούς: «Πολύ καλή γιατί όλοι οι αμυντικοί είναι έμπειροι ποδοσφαιριστές».

Για τους στόχους της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν: «Ηρθα εδώ για να γίνω πρωταθλητής, για να κερδίσω τίτλους. Τα προηγούμενα χρόνια στην Αυστρία πήρα τίτλους και θέλω να το συνεχίσω κι εδώ. Ξέρω ότι είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν καλές ομάδες αλλά η ΑΕΚ είναι σε θέση να πάρει τον πρωτάθλημα. Εχουμε καλή ομάδα, καλό προπονητή, κάναμε καλές μεταγραφές και ελπίζω ότι θα κερδίσουμε τον τίτλο».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X