«Φρέναρε» την Φενέρ (1-1) η Σίβασπορ του Γούτα

«Φρέναρε» την Φενέρ (1-1) η Σίβασπορ του Γούτα
Photo Credits: INTIME

Πρώτη απώλεια για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Σίβασπορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκόνταψε πάνω στη Σίβασπορ η Φενέρμπαχτσε. Η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League ήρθε 1-1 κόντρα στη Σίβασπορ στο «Σουκρού Σαράτσογλου», για την πρώτη της απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Οσάγι-Σάμουελ εκμεταλλεύτηκε στο 23’ την αναμπουμπούλα στην αντίπαλη άμυνα και εκτέλεσε από της καρδιάς της περιοχής των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης ήρθε η ισοφάριση.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Μπαγιντίρ, αδράνησε, ο Πέδρο Ενρίκε προσπάθησε να κερδίσει την μπάλα και εν τέλει πήρε πέναλτι. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε την κατάσταση στα ίσα.

Στο δεύτερο μέρος, η Φενέρμπαχτσε, η οποία δεν είχε τον Πέλκα ούτε καν στην αποστολή της λόγω τραυματισμού, πίεσε, αλλά, η ομάδα του Δημήτρη Γούτα (αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ματς) άντεξε μέχρι το φινάλε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X