Σε τρελό ρυθμό

Σε τρελό ρυθμό

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Πρέμιερ Λιγκ και τη Σέριε Α.

Premier League, Λιντς – Λίβερπουλ (18:30): Κακό ξεκίνημα για τη Λιντς στο πρωτάθλημα. Με δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα τρία πρώτα παιχνίδια, η ομάδα του Μπιέλσα ψάχνει… αναγέννηση. Για να αρχίσει να παίρνει μπρος και να μην μπει σε περιπέτειες στο μέλλον.

Έχει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Ευκαιρία για να «πατήσει» κορυφή έστω και με… συγκάτοικους για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Να διατηρήσει το αήττητο, φτάνοντας τους δέκα βαθμούς.

Premier League, Λιντς – Λίβερπουλ (18:30): Τα αντίστοιχα περσινά παιχνίδια είχαν πολλές φάσεις και τελικές προσπάθειες. Σε μια… αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου, με το ένα ματς να τελειώνει 4-3 και το άλλο με 1-1. Σε ένα ισόπαλο μεν αποτέλεσμα, πλην όμως με πάρα πολλές τελικές. Αρέσει σε Μπιέλσα και Κλοπ αυτού του είδους το παιχνίδι και αρέσει φυσικά και για το… στοίχημα.

Είναι αλήθεια πως σε… τσιγκλάει το 4.35 του «άσου». Η Λιντς δεν είναι κακή ομάδα και μπορεί να κάνει ζημιές. Η δε Λίβερπουλ αν θέλει να μείνει στο… κόλπο πρέπει να παίρνει τέτοια παιχνίδια. Θα πάμε καλύτερα με τα γκολ σαν βασική πρόταση. Πάμε στοίχημα με bet builder στο pamestoixima.gr και επιλέγουμε: over 0,5 γκολ ημίχρονο, over 2,5 γκολ συνολικά και goal/goal σε απόδοση 1.93.

Serie A, Μίλαν – Λάτσιο (19:00): Συντριπτική υπέρ της Μίλαν είναι η παράδοση που μετράει τις τετραπλάσιες νίκες. Στο 18-12-4 τη βρίσκουμε για την ακρίβεια. Πέρσι, μας χάρισαν δύο πολύ ωραία παιχνίδια: 3-2 με γηπεδούχο τη Μίλαν 3-0 με γηπεδούχο τη Λάτσιο. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και τώρα. Και για το στοίχημα. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν χαμηλά τα γκολ. Πολύ χαμηλά. Και ελαφρώς πιο μπροστά τους «ροσονέρι».

Με 2/2 έχει μπει στη σεζόν η Μίλαν. Μετά το 1-0 επί της Σαμπντόρια όπου έπαιξε όσο έπρεπε στη Γένοβα, διέλυσε 4-1 την Κάλιαρι. Και το έκανε από το πρώτο ημίχρονο, με τον Ζιρού να σκοράρει δις. Τώρα την περιμένει το πρώτο ντέρμπι και σε λίγες μέρες η ματσάρα με τη Λίβερπουλ στο «Anfield», στην επιστροφή της στο Champions League.

Ίδια εκκίνηση έχει κάνει και η Λάτσιο, αλλά με θεωρητικά πιο βατούς αντιπάλους. Νίκησε 3-1 εκτός στην πρεμιέρα την Έμπολι και την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε 6-1 τη Σπέτσια. Βρέθηκε πίσω στο 4’, στο 5’ είχε ήδη ισοφαρίσει, στο 15’ κέρδιζε κιόλας και στο ημίχρονο ο Ιμόμπιλε είχε ολοκληρώσει το χατ τρικ για το 3-1. Ακολουθεί την Πέμπτη το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γαλατασαράι για το Europa League.

Serie A, Μίλαν – Λάτσιο (19:00): Θεωρώ και περιμένω πως θα έχει γκολ το παιχνίδι. Βασικά, περιμένω να δούμε ωραίο ματς. Πάμε στοίχημα με βασική μας πρόταση το 3-5 γκολ, στο 1,78 (Stoiximan). Ανεβάζουμε έτσι λίγο την απόδοση σε σχέση με το απλό over.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X