Δέδας: «Ικανοποίηση για την πρόοδο που υπάρχει -Θα είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια»

Δέδας: «Ικανοποίηση για την πρόοδο που υπάρχει -Θα είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια»
Photo Credits: INTIME

Ο απολογισμός του Στέφανου Δέδα από το ταξίδι της ΑΕΚ στην Τουρκία

Η ΑΕΚ γύρισε χθες απόγευμα από την Πόλη, όπου και οι φιλικές αναμετρήσεις με Μπαχτσεσεχίρ και Νταρουσάφακα. Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Στέφανος Δέδας, στο πλαίσιο του «απολογισμού» της μίνι-προετοιμασίας εν όψει της νέας περιόδου, μίλησε στο aekbc.gr.

Εδωσε έμφαση στη κατεξοχήν συμβολική επιστροφή της ΑΕΚ στις ρίζες της. Αποκορύφωμα της «κιτρινόμαυρης» διαδρομής στα πατρογονικά, όπως είναι γνωστό, η επίσκεψη αντιπροσωπείας μας στο ιστορικό Πέραν και η συνάντηση με τη Διοίκηση του αδελφού Πέρα Κλουμπ.

Ο κ. Δέδας δήλωσε: «Ένα ταξίδι στην Πόλη συνιστά πάντα για τον οπαδό της ΑΕΚ, αλλά και για τον Έλληνα φίλαθλο γενικότερα, ένα συναπάντημα μνήμης με την Ιστορία. Είναι αυτονόητο, ότι μας διακατέχουν όλους στην ομάδα έντονα συναισθήματα και γι’ αυτή την εμπειρία ζωής.

Για το αγωνιστικό κομμάτι θέλω να πω τα εξής: Με το πέρας δύο δύσκολων εκτός έδρας αγώνων, θεωρώ, ότι υπάρχει μια ικανοποίηση για την πρόοδο που έχουμε. Πλέον, έχουμε αρχίσει να «κτίζουμε» χαρακτήρα και να παρουσιάζουμε αυτοματισμούς σε ματς υψηλών απαιτήσεων. Το μικρό «ροτέισον» ακόμη δημιουργεί κάποια κενά διαστήματα, αμυντικά και επιθετικά, χαρακτηριστικό πάντως όλων των ομάδων αυτή την περίοδο. Είμαι σίγουρος, όμως, βάσει του σχεδιασμού μας, ότι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, και ιδιαίτερα στο BCL, θα είμαστε έτοιμοι, και αγωνιστικά και αριθμητικά σε ό,τι αφορά στο βάθος του ρόστερ…»

Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν σήμερα ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο (Δευτέρα, 13/09).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X