Δυάδα τετραπλασιασμού

Δυάδα τετραπλασιασμού

Οι σημερινές επιλογές του Betmarket.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιλογές από το Κυριακάτικο στοιχηματικό κουπόνι, εκεί όπου έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο αριθμό αναμετρήσεων σε ένα πρόγραμμα που εμπεριέχει αναμετρήσεις από κάθε άκρη του πλανήτη.

Προγνωστικά Super League

Ημέρα των φαβορί στην Ελληνική SuperLeague. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον νεοφώτιστο Ιωνικό και αναμένουμε μία αρκετά εύκολη επικράτηση από πλευράς γηπεδούχων. Αρκετά ενδιαφέρον το φετινό project της ΑΕΚ, με την νίκη της σήμερα να μπορεί να συνδυαστεί με το over σε αποδόσεις κοντά στο 1.90.

Στο «Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός είναι αρκετά ανώτερος του Ατρομήτου και μπορεί να φτάσει και αυτός σε μία εύκολη νίκη. Στους Περιστεριώτες ενδιαφέρουσα κρίνεται η επιλογή του Λόπεθ για τον πάγκο, θεωρώ ότι θα δώσει έναν πιο επιθετικό τόνο κάτι που του επιτρέπει και η ενίσχυση του ρόστερ στην οποία προχώρησε η διοίκηση.

Θα βρει φάσεις και δεν θα αποκλείαμε το ενδεχόμενο να καταφέρει να σκοράρει και ο Ατρόμητος, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί μόλις μία φορά στα 5 τελευταία του παιχνίδια το μηδέν στην άμυνα (4 επίσημα – 1 φιλικό). Το over στο 1.87.

Προγνωστικά Γαλλίας

Για την φετινή Νις έχουμε μιλήσει εκτενέστερα, ένας ικανότατος τεχνικός (Γκαλτιέ), πέρυσι πρωταθλητής με την Λιλ και ένα ρόστερ που γέμισε ποιότητα μετά την καλοκαιρινή μεταγραφική ενίσχυση.

Τελευταία προσθήκη ο επιθετικός/γκολτζής Ντελόρ από την Μονπελιέ που ήδη είχε καταφέρει να σκοράρει δύο φορές σε τρεις φετινές αναμετρήσεις και όπως όλα δείχνουν σήμερα ξεκινάει βασικός.

Η Ναντ δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή η Νις δείχνει ανώτερη σε όλους τους τομείς, έχει άμυνα γρανίτη (δεν δέχτηκε κανένα γκολ στις 3 πρώτες αγωνιστικές) και ταξιδεύει με διαθέσιμα όλα της τα… όπλα.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Δυάδα Stoiximan.gr

  • 12/9 – 18:00 – Ναντ – Νις: 2 (2.35)
  • 12/9 – 20:30 – Ολυμπιακός – Ατρόμητος: over (1.87)

Στη δυάδα απόδοσης 4.39 ποντάρισμα 15 μονάδων

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νέες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X