Κριστιάνο Ρονάλντο: Μιλούσε στις κάμερες και δεν ακουγόταν από το ντελίριο του κόσμου (VIDEO)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μιλούσε στις κάμερες και δεν ακουγόταν από το ντελίριο του κόσμου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα συναισθήματα του για το νέο του ντεμπούτο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξηγούσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ίσα που ακουγόταν από το μικρόφωνο εξαιτίας του παραληρήματος του κόσμου στις εξέδρες.

Την επανεμφάνιση του στην Premier League έπειτα από 12 χρόνια και 124 μέρες έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο ντεμπούτο του απέναντι στην Νιουκάστλ.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα ο Πορτογάλος άσος μίλησε στις κάμερες, όπου και ανέφερε τα εξής: «Είχα άγχος, το οποίο μάλλον δεν φάνηκε. Ανήκω στην Γιουνάιτεντ και επέστρεψα γιατί μπορεί να έχω παίξει και σε άλλες χώρες, αλλά το ποδόσφαιρο εδώ στην Αγγλία είναι ιδιαίτερο. Είμαι εδώ για να παίρνουμε νίκες, να βοηθήσω το κλαμπ και να επιστρέψουμε εκεί που πρέπει. Πρέπει ν’ αποκτήσουμε ξανά νοοτροπία για να φτάσουμε στην κατάκτηση της Premier League και του Champions League».

Ωστόσο όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί την στιγμή που ο CR7 μιλούσε πολύ δύσκολα ακουγόταν η φωνή του, καθώς καλυπτόταν από τις ιαχές του κόσμου, που παραληρούσε φωνάζοντας το όνομα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X