Ιωνικός: 14 χρόνια μετά στη μεγάλη κατηγορία

Ιωνικός: 14 χρόνια μετά στη μεγάλη κατηγορία
Photo Credits: INTIME

Η επιστροφή του Ιωνικού στην πρώτη κατηγορία μετά από 14 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα γκολ του Ολιβερ Μακόρ στο 85ο λεπτό του εντός έδρας αγώνα του Ιωνικού με τον Ολυμπιακό, στις 13 Μαΐου 2007 (3-5), είχε γράψει τον επίλογο της παρουσίας της ομάδας της Νίκαιας στη Super League.

Ηταν η παρθενική χρονιά μετά τη μετονομασία του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έπαιρνε τόσο πολύ καιρό για να επιστρέψει. Η μεγάλη στιγμή έφτασε, όμως. Μπορεί οι εμφανίσεις στα φιλικά να μην ήταν ενθαρρυντικές και η αναμέτρηση με μια ομάδα της ισχύος της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ να προκαλεί φόβο, το σημαντικό όμως είναι ότι ο Ιωνικός επιστρέφει. Με αυτήν τη νοοτροπία, ότι ο αγώνας είναι σαν γιορτή για τον σύλλογο, θα ριχτούν απόψε στη δύσκολη μάχη οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού. Αν βρεθεί και κάποιος να πετύχει κάποιο γκολ, ώστε να πάψει να είναι τελευταίος σκόρερ της ομάδας στα «σαλόνια» ο (47χρονος σήμερα!) Μακόρ, θα είναι ακόμα καλύτερα

Πρόσωπο της αναμέτρησης για τον Ιωνικό θα είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα του για την προηγούμενη πενταετία. Δεν θα είναι έκπληξη αν δούμε και βασικό τον Ουκρανό στόπερ, ο οποίος προπονείται με την ομάδα τον τελευταίο μήνα και δεν υστερεί σε φυσική κατάσταση. Του λείπουν μόνο οι αγώνες, μια και δεν συμμετείχε στα φιλικά, όμως η πλούσια πείρα του αντισταθμίζει αυτήν την έλλειψη.

Ανέτοιμος, αντίθετα, κρίθηκε ο Χοσέ Κάνιας και έμεινε εκτός, όπως και οι Βούλνετ Μπάσα, Σπύρος Φουρλάνος, Νίκοςς Μουστάκης που αντιμετώπισαν πρόσφατα προβλήματα τραυματισμών και φυσικά ο χειρουργημένος Θεοδόσης Μαχαίρας. Για αγωνιστικούς λόγους αποκλείστηκαν οι Λουάν και Ντελγάδο.

Ο αγώνας είναι σημαντικός και για τον Δημήτρη Σπανό, μια και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ως προπονητής στη Super League 1. O 52χρονος τεχνικός είχε αρχίσει την καριέρα του στους πάγκους στην Αναγέννηση Αρτας το 2005 και παρότι είχε οδηγήσει το 2018 στην άνοδο τον Αρη, θα πάρει την πρώτη γεύση από τα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου απόψε. Μια καλή εμφάνιση της ομάδας θα του δώσει και τη πίστωση χρόνου που χρειάζεται, μια και η αλήθεια είναι ότι οι κακές εμφανίσεις στα φιλικά έχουν προκαλέσει μουρμούρες στον κόσμο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X