Serie A: Νίκησε στα... πέναλτι την Αταλάντα (1-2) η Φιορεντίνα (VIDEO)

Serie A: Νίκησε στα... πέναλτι την Αταλάντα (1-2) η Φιορεντίνα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με δύο πέναλτι του Βλάχοβιτς η Φιορεντίνα πέρασε από το Μπέργκαμο, κερδίζοντας με 2-1 την Αταλάντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Φιορεντίνα χάρη σε δύο εύστοχα πέναλτι του Βλάχοβιτς κέρδισε 2-1 στην έδρα της Αταλάντα και την υποχρέωσε στην πρώτη ήττα της σεζόν.

Οι «βιόλα» πήραν δεύτερο σερί τρίποντο και έφτασαν τους έξι βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές, ενώ οι «μπιανκονέρι» παρέμειναν στους τέσσερις.

Οι «μπεργκαμάσκι» σκόραραν στο 10ο λεπτό με τον Τζιμσίτι, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ μέσω VAR.

Η Φιορεντίνα πήρε στη συνέχεια τα ηνία και προηγήθηκε στο 33ό λεπτό, όταν έπειτα από σέντρα του Βλάχοβιτς η μπάλα βρήκε το χέρι του Μέλε και ο διαιτητής Μαρίνι καταλόγισε το πέναλτι, με τον Σέρβο σέντερ φορ να νικά τον Σπορτιέλο από τα 11 βήματα.

Με την έναρξη του β’ μέρους, έπειτα από νέο λάθος του Μέλε, ο Τζιμσίτι αναγκάστηκε να ανατρέψει τον Μποναβεντούρα στην περιοχή και ο Βλάχοβιτς ευστόχησε για δεύτερη φορά από τη «βούλα» στο 49′.

Η Αταλάντα κατάφερε να μειώσει στο σκορ με τον ίδιο τρόπο στο 64ο λεπτό, όταν ο Καγεχόν ανέτρεψε τον Γκόζενς -που είχε προηγουμένως αντικαταστήσει τον Μέλε – και ο Σαπάτα ευστόχησε νικώντας τον Τερατσάνο.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X