Μητσοτάκης: «Ο Αρης μπορεί να αποκτήσει νέο γήπεδο, κάναμε όσα χρειάζονταν για τον ΠΑΟΚ»

Μητσοτάκης: «Ο Αρης μπορεί να αποκτήσει νέο γήπεδο, κάναμε όσα χρειάζονταν για τον ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναφορά στα πλάνα των ΠΑΟΚ και Άρη για γήπεδο, στην ομιλία του στη ΔΕΘ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη ΔΕΘ μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου εξήγγειλε μια σειρά από μέτρα φοροελαφρύνσεων. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε ο πρωθυπουργός να μην αναφερθεί τόσο στο γήπεδο της Νέας Τούμπας, όσο και στο πλάνο του Άρη για νέο γήπεδο.

Αναφερόμενος στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, ο Μητσοτάκης έριξε το «μπαλάκι» στον Ιβάν Σαββίδη για την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

«Το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αναμένει από τον επενδυτή να ξεκινήσει αφού η Πολιτεία λύνει όλα τα θέματα που αφορούν τη χωροταξία και τη χρήσης γης» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως ο Άρης θα μπορέσει να αποκτήσει νέο γήπεδο στην περιοχή της Πυλαίας, στο πλαίσιο μιας διπλής ανάπλασης.

«Και σε συνεννόηση με τους δήμους Θεσσαλονίκης και Πυλαίας, ο Άρης μπορεί να αποκτήσει το νέο του κιτρινόμαυρο στάδιο. Για να γίνει με τη σειρά του το Χαριλάου η έδρα ενός μεγάλου καταπράσινου άλσους στη λογική της διπλής ανάπλασης» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X