Eredivisie: Εύκολη νίκη για Αγιαξ, συντριβή για την Γκόου Αχέντ Ιγκλς του Μπότου (VIDEO)

Eredivisie: Εύκολη νίκη για Αγιαξ, συντριβή για την Γκόου Αχέντ Ιγκλς του Μπότου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα έγιναν στην 4η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με νικητή τον Δημήτρη Λημνιό ολοκληρώθηκε το «ελληνικό» ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής της Eredivisie. Η Τβέντε επικράτησε 1-0 της Ουτρέχτης του Τάσου Δουβίκα, με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης να πετυχαίνει ο Πρόπερ στις καθυστερήσεις του ματς για το πρώτο φετινό τρίποντο του συνόλου.

Άνετη νίκη με σκορ 2-0 πήρε ο Άγιαξ απέναντι στην Τσβόλε, που είχε κάτω από τα δοκάρια της τον Κώστα Λάμπρου. Το σκορ άνοιξε στο 29’ ο Χάλερ, ενώ στο 67’ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Έλληνα τερματοφύλακα για το τελικό 2-0.



Τη συντριβή με σκορ 5-2 γνώρισε η Γκόου Αχέντ Ιγκλς του Φοίβου Μπότου από την Καμπούρ. Η ομάδα του Έλληνα μέσου, που μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 61’, προηγήθηκε στο 36’ με τον Μπρόουερς και στη συνέχεια κατέρρευσε, με τους Μπορ (45’, 50’), Τολ (53’), Τζέικομπς (56’) και Κις (75’) να κάνουν το 5-1. Στο 78’ ο Κόρντομπα διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X