Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είχα άγχος, δεν το έδειξα, αλλά είχα» (VIDEO)

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είχα άγχος, δεν το έδειξα, αλλά είχα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκρυψε το άγχος που είχε πριν την επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έκρυψε την ανησυχία που είχε πριν το πρώτο ματς της επιστροφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Είχα άγχος, δεν το έδειξα αλλά είχα. Η υποδοχή είναι φανταστική. Είμαι εδώ για να κερδίσω παιχνίδια, να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει αυτά που μπορεί», ενώ για τον πανηγυρισμό του στο πρώτο γκολ είπε:

«Ήταν απίστευτη στιγμή. Χθες το βράδυ σκεφτόμουν ότι θέλω να παίξω καλά, να δείξω ότι είμαι ακόμα ικανός να βοηθήσω την ομάδα. Όταν ξεκίνησα το παιχνίδι ήμουν πολύ αγχωμένος, αυτή η ομάδα είναι απίστευτη». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Νιώθω υπερήφανος και θα κάνω τα πάντα για να νιώσουν υπερήφανοι για μένα.. όλοι ξέρουν ότι το ποδόσφαιρο εδώ είναι διαφορετικό από οπουδήποτε έχω παίξει. Για να είμαι ειλικρινής, η Αγγλία είναι η πιο ξεχωριστή. Ανήκω στο Μάντσεστερ, νιώθω 18 χρονών, μου συμπεριφέρονται φανταστικά. Για αυτό επέστρεψα. Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ και θέλω να κερδίζω».

Για το πού μπορεί να φτάσει η Γιουνάιτεντ είπε: «Έχουμε φανταστική ομάδα, νεανική με φανταστικό προπονητή. Πρέπει να χτίσουμε αυτοπεποίθηση. Η ομάδα πρέπει να είναι ώριμη, για να κερδίσει την Premier League και το Champions League. Είμαστε σε καλό δρόμο, κερδίζουμε παιχνίδια. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X