Ηρθαν στην ΑΕΚ για τίτλο, θα πάρουν τίτλο!

Ηρθαν στην ΑΕΚ για τίτλο, θα πάρουν τίτλο!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και μελετά όσα λένε οι πρωταγωνιστές της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λέμε πολλές φορές, πως το καλύτερο για το ποδόσφαιρο είναι να αφήσουμε να μιλήσουν οι πρωταγωνιστές. Δεν έχετε άδικο. Εκείνοι είναι που ξέρουν καλύτερα, που βιώνουν καλύτερα μια κατάσταση και που μπορούν να αποδώσουν ξεκάθαρα την πραγματικότητα. Αντί άλλων (προ)λόγων από εμένα, ας δώσουμε το λόγο στους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος, για να κατανοήσουμε που βρισκόμαστε και που πάμε.

Νταμιάν Λε Ταλέκ: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους, έχουμε δουλέψει καλά, έχουμε καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια οπότε εύχομαι ότι καλύτερο».

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος που είμαι σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Σε ένα κλαμπ που ξέρει να διεκδικεί τίτλους. Γι’ αυτό είμαι εδώ».

Κλεμάν Μισελέν: «Είμαι περήφανος που είμαι στην ΑΕΚ εύχομαι να καταφέρουμε τους στόχους μας είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ και είμαι αισιόδοξος».

Σέρχιο Αραούχο: «Αισθάνομαι ότι είμαι σπίτι μου, θέλω να βοηθήσω έτσι ώστε η ομάδα να έχει επιτυχημένη χρονιά να βοηθήσω την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Νορντίν Αμραμπατ: «Είμαι χαρούμενος που είμαι στην ΑΕΚ. Μου εξήγησαν το πρότζεκτ είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, είναι επίσης ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω τον κόσμο της ΑΕΚ».


Και για φινάλε, Γιάννης Παπαδημητρίου, ο νο2 της ΑΕΚ πίσω από τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Φέραμε παίκτες με παραστάσεις και με παίκτες που έχουν κάνει πρωταθλητισμό και γι’ αυτό επιλέξαμε αυτά τα προφίλ».

Ενας στόχος

Αφήστε τι μπορώ να πιστεύω εγώ, εσείς, ο καθένας για το που θέλει να πάει αυτή τη χρονιά. Η πορεία είναι μονόδρομος και οδηγεί στην (πραγματική) διεκδίκηση τίτλων. Η ΑΕΚ μπαίνει στη χρονιά με ένα και μόνο στόχο. Να γίνει αξιόπιστη, να γεμίσει αυτοπεποίθηση, να διεκδικήσει τίτλους. Για να συμβεί αυτό, είναι αναγκαίο να παίρνει νίκες και να μείνει ως το φινάλε μέσα στο κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Το ζητούμενο είναι πως αυτό το αίσθημα, η δίψα και η στοχοθεσία, υπάρχει πρώτιστα εντός της ομάδας. Μολονότι, η ιστορία της ΑΕΚ δεν απαιτεί κάθε χρόνο να επαναδιατυπώνονται οι στόχοι, έπειτα από την κάκιστη τριετία και το περυσινό θλιβερό αποκορύφωμα, είναι καλό να το ακούς. Να καταλαβαίνεις, πως πλέον ήρθαν παίκτες που δεν συμβιβάζονται με την αποτυχία, όπως φάνηκε να φωλιάζει μέσα στο μυαλό αρκετών πέρυσι.


Κριτήριο ο Μιλόγεβιτς

Εγραψα και προ ημερών και αποτελεί πλέον βαθιά πεποίθηση μου. Που θα φτάσει τελικά η ΑΕΚ, πόσο πραγματικά θα μπορέσει να πετύχει τους στόχους της, είναι κάτι που βαραίνει πρώτιστα τον Μιλόγεβιτς. Η ΑΕΚ επέλεξε τον Σέρβο προκειμένου να καλύψει την ψαλίδα με τον ανταγωνισμό. Είναι γεγονός που δεν αμφισβητείται, πως η μεγάλη δύναμη τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του ΠΑΟΚ, είναι οι προπονητές τους.

Η ΑΕΚ επένδυσε στον Μιλόγεβιτς, έναν προπονητή που έχει δοκιμαστεί με επιτυχία και στο υψηλό επίπεδο του πρωταθλητισμού, αλλά και στην ελληνική πραγματικότητα. Ηξερε όταν συμφώνησε με την ΑΕΚ, συνηγόρησε και αυτός με τη δική του εκτίμηση, πως η ΑΕΚ έπρεπε να αλλάξει ριζικά όπως και έγινε. Καθυστερημένα μεν, αλλά φτάσαμε μέσα Σεπτέμβρη και ακόμα δεν έχει παιχτεί παιχνίδι. Δεν είναι το καλύτερο, αλλά είναι μια συνθήκη που συναντά κάποιος ολοένα και πιο συχνά στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Ο Μιλόγεβιτς είναι εκείνος που πρέπει να ενώσει σωστά τα κομμάτια. Να εξασφαλίσει στην ομάδα την αναγκαία αμυντική ισορροπία και να τη συνδυάσει με την επιθετική ικανότητα που κουβαλούν οι περισσότεροι από τους νεοαποκτηθέντες. Θα είναι κρίσιμο, ειδικά στην αρχή, η ΑΕΚ να προχωρήσει με αυτή τη λογική. Να εξασφαλίζει το μηδέν στην άμυνα και να ψάχνει, ακόμα και χάρη στην ατομική κλάση, να μπει η μπάλα στα δίχτυα.

Διαβάστε πως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα πάρουν τίτλο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X