Ιωνικός: Με Τσιγκρίνσκι η αποστολή ενόψει ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ιωνικός: Με Τσιγκρίνσκι η αποστολή ενόψει ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στην αποστολή του Ιωνικού για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε το όνομα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την 21μελή του αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα του με την ΑΕΚ (12/9, 20:30) ανακοίνωσε ο Ιωνικός. Μάλιστα, σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο νεαποκτηθείς άσος των «κυανόλευκων» και επί μία πενταετία (2016-2021) στόπερ της «Ένωσης», Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όπως και ο επίσης νεοφερμένος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Αντίθετα, δεν θα ενισχύσουν την προσπάθεια των νεοφώτιστων οι Βούλνετ Μπάσα και Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (11/9). Επίσης, ο Νίκος Μουστάκης έκανε θεραπεία, ενώ ο Σπύρος Φουρλάνος ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ιωνικού για το ματς με την ΑΕΚ: Αναγνωστόπουλος, Χριστοδουλής, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσεζ, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Γκόμες, Μπουένο, Ρομαό, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ, Λένις.

Ιωνικός: Με Τσιγκρίνσκι η αποστολή ενόψει ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X