ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας έχει μπει πλέον η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που ετοιμάζεται για την δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Α1 Γυναικών. Τα κορίτσια του Κώστα Αρσενιάδη έχουν δουλέψει εντατικά όλο αυτό το διάστημα και την άλλη εβδομάδα ξεκινούν και το βασικό στάδιο με φιλικά. Την Τετάρτη μάλιστα αναμένεται να δώσουν και το πρώτο φιλικό τεστ απέναντι στις Αμαζόνες. Το enwsi.gr βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση των κοριτσιών, την οποία παρακολούθησε όπως αναφέραμε και ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης. Νωρίτερα είχε ολοκληρώσει την προπόνηση και η ανδρική ομάδα βόλεϊ με τον προπονητή, Άκη Χατζηαντωνίου να παραμένει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει και την προπόνηση των κοριτσιών.

Το κλίμα είναι πολύ καλό και τα πρώτα δείγματα γραφής παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Δείτε φωτογραφίες του enwsi.gr από τη σημερινή προπόνηση:

ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Το enwsi.gr στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X