ΑΕΚ: Με γκολ του Σβίγκου η Κ17 νίκησε (0-1) τον Ιωνικό

ΑΕΚ: Με γκολ του Σβίγκου η Κ17 νίκησε (0-1) τον Ιωνικό
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ νίκησε τον Ιωνικό στη Νίκαια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ νίκησε 1-0 την αντίστοιχη του Ιωνικού σε αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2021-22 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Παντελής Νικολαϊδης» στη Νίκαια.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς μεγάλες συγκινήσεις, η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει στο γκολ με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Πέτρο Σβίγκο στο 69′. Η ομάδα του Γενναίου Καραχάλιου ήταν απόλυτη κυρίαρχος και θα μπορούσε να έχει φτάσει και σε δεύτερο γκολ στο 80′, όμως το σουτ του Χριστόφορου Κολιμάτση έξω από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι. Ηταν η δεύτερη νίκη για την ΑΕΚ σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Σβίγκος, Γιαματζίδης, Κοσίδης, Αρμένης (61′ Χατζηνικολάου) Μαρούτσης, Κρουσελνίτσκι, Μούτσα (73′ Κολιμάτσης) Γεωργέας (58′ Πετράτος) Κοντάκης, Κοντορουχάς (73′ Ανδρικόπουλος).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X