ΑΕΚ: Κοντά στο γυναικείο ο Παπασταμάτης! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Κοντά στο γυναικείο ο Παπασταμάτης! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας χάντμπολ παρακολούθησε σήμερα και την προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης βρίσκεται φέτος ακόμα πιο κοντά στο γυναικείο βόλεϊ, κάτι που αποκάλυψε και ο ίδιος πριν λίγο καιρό. Ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής δεν βοήθησε μόνο στην στελέχωση του ρόστερ αλλά βρίσκεται και έμπρακτα κοντά στο τμήμα. Σήμερα μάλιστα λίγο πριν το ημίχρονο του φιλικού στο χάντμπολ μαζί με τον διοικητικό υπεύθυνο του βόλεϊ, Λευτέρη Αρχόντη και τον αθλητικό διευθυντή του χάντμπολ, Στάθη Παπαχαρτοφύλη βρέθηκαν στο σχολικό κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας για να παρακολουθήσουν από κοντά και την προπόνηση των κοριτσιών. Είχε μια σύντομη συνομιλία και με τον προπονητή, Κώστα Αρσενιάδη δείχνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα και τα πρώτα δείγματα της ομάδας.

Δείτε τις φωτογραφίε:

ΑΕΚ: Κοντά στο γυναικείο ο Παπασταμάτης! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κοντά στο γυναικείο ο Παπασταμάτης! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Κοντά στο γυναικείο ο Παπασταμάτης! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X