Bundesliga: Πήρε την ματσάρα η Ντόρτμουντ, συνεχίζει ακάθεκτη η Βόλφσμπουργκ (VIDEO)

Bundesliga: Πήρε την ματσάρα η Ντόρτμουντ, συνεχίζει ακάθεκτη η Βόλφσμπουργκ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στο γερμανικό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με… τριπλή ανατροπή η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε της Μπάγερ Λεβερκούζεν με 4-3 στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Bundesliga, μετά από ένα «χορταστικό» παιχνίδι, με… γκολάρες και σασπένς.


«Απόλυτη» παραμένει η Βόλφσμπουργκ, που επικράτησε και της νεοφώτιστης Γκρόιτερ Φιρτ με 2-0 και πέτυχε την τέταρτη νίκη της μετά από ισάριθμα ματς, ούσα μόνη πρώτη!


Συνεχίζει να… τρελαίνει κόσμο η Μάιντς, καθώς κέρδισε εκτός έδρας την Χόφενχαιμ με 2-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας!


Φράιμπουργκ και Κολωνία ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1, καθώς οι «τράγοι» πήραν το προβάδισμα με τον Μοντέστ να βρίσκει δίχτυα για τρίτη φορά στη Bundesliga, με κεφαλιά, μετά από ασίστ του Σμιτς.


Ουνιόν Βερολίνου και Άουγκσμπουργκ έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν όχι ένα αλλά… τρία δοκάρια. Ο Γκίσελμαν στο 9’, ο Φρίντριχ στο 65’ και ο Φόλγκζαμερ στο 80ο λεπτό είδαν την τύχη να τους γυρίζει την πλάτη και να μην μπορούν να νικήσουν τον μέχρι πρόπερσι συμπαίκτη τους Γκίκιεβιτς.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X