ΑΕΚ: Το Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών στα Σπάτα (VIDEO)

ΑΕΚ: Το Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών στα Σπάτα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 1ο Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ για τη σεζόν 2021-22 πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στα Σπάτα. Είναι το πρώτο διά ζώσης σεμινάριο, μετά τα τρία διαδικτυακά της σεζόν 2020-21 λόγω της πανδημίας, και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Τεχνικού Διευθυντή του συνεργαζόμενου συλλόγου Ερμή Άνω Λιοσίων, Σάκη Κυριακόπουλου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στις 27 Ιουλίου.

Στο πρόγραμμα της πρώτης μέρας συμπεριλήφθηκε ένα μικρό αφιέρωμα στον αγαπητό σε όλους Σάκη με την προβολή βίντεο, με την απονομή αναμνηστικής πλακέτας συμβολικά στην οικογένειά του και με φιλικό αγώνα ανάμεσα στις ομάδες Κ15 της ΑΕΚ και του Ερμή.

Ο αγώνας διεκόπη στα 50 λεπτά, αριθμός που συμβολίζει τα χρόνια που πρόλαβε να ζήσει ο εκλιπών, και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Επίσης, στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο μπήκαν στον αγώνα κάποια μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά, από αυτά που πέρασαν μεγάλο μέρος της αθλητικής ζωή τους υπό την καθοδήγηση του Σάκη Κυριακόπουλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X