Χρήστος Δάντης: «Είμαι υπέρ του εμβολιασμού αλλά και όσων επιλέγουν να μην το κάνουν» (VIDEO)

Χρήστος Δάντης: «Είμαι υπέρ του εμβολιασμού αλλά και όσων επιλέγουν να μην το κάνουν» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέση έπειτα από τον σάλο που ξέσπασε μετά την ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού πήρε με δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Δάντης.

Τη θέση του ξεκαθάρισε ο Χρήστος Δάντης, απαντώντας σε όσους τον κατηγόρησαν πως είναι αντιεμβολιαστής.

“Παρεξηγήθηκε κάποια ανάρτηση που έκανα. Θεώρησαν ότι είμαι αντιεμβολιαστής, ενώ είμαι εμβολιασμένος. Είμαι υπέρ του εμβολιασμού αλλά υπέρ και του δικαιώματος των ανθρώπων που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν για το δικό τους λόγο” δήλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη”.

Παράλληλα, μίλησε και για τις δραματικές επιπτώσεις που είχε η πανδημία και το lockdown στον επαγγελματικό του κλάδο. “Έχω κάνει 4 παραστάσεις μέσα σε 1,5 χρόνο, που τις έκανα πέρυσι το καλοκαίρι. Φέτος όλες οι συναυλίες αναβλήθηκαν ή ακυρώθηκαν λόγω των μέτρων. Είναι οδυνηρή η κατάσταση για εμάς” είπε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε επίσης ότι του είχε δοθεί η ευκαιρία να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, αλλά συνέβη κάτι που στάθηκε εμπόδιο σε μία τέτοια προσπάθεια.

“Μου είχε δοθεί η ευκαιρία για το εξωτερικό, αλλά κάτι συνέβη στις διαπραγματεύσεις τότε. Μαζί με αυτό, συνέβη ένα άσχημο συμβάν που χάλασα την εικόνα μου στους δημοσιογράφους. Στην Αγγλία είχα μια συνέντευξη στο MTV και άργησα πάρα πολύ να πάω γιατί το προηγούμενο βράδυ είχα μια υποχρέωση και είχα αργήσει πολύ να κοιμηθώ” ανέφερε ο μουσικός.

Τέλος, μίλησε και για τον γιο του που ασχολείται και αυτός με τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως ο πατέρας του.

“Δεν έδωσα καμία συμβουλή στο γιο μου, προσπάθησα να είμαι σα φάντασμα γύρω του και να παρακολουθώ, και αν συμβεί κάτι να τον προφυλάξω με τη γνώμη μου. Αλλά συμβουλές δε δίνω, δεν κάνω τον έξυπνο” σημείωσε ο Χρήστος Δάντης.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X