Εργάτες στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τραγουδούν παθιασμένα συνθήματα της Ατλέτικο (VIDEO)

Επιστρέφει στο «Μπερναμπέου» η Ρεάλ Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δημοσιογράφος στην Ισπανία, ζήτησε από τους εργάτες στο «Μπερναμπέου» να τον ενημερώσουν για τα έργα στο γήπεδο της Ρεάλ κι εκείνοι του απάντησαν με σύνθημα της «μισητής» αντιπάλου των «μερένγκες», Ατλέτικο.

Τα έργα στο γήπεδο της Ρεάλ, «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» συνεχίζονται, ωστόσο οι οπαδοί των «μερένγκες» θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, έπειτα από 559 ημέρες, από κοντά την αναμέτρηση της ομάδας τους, με την Θέλτα.


Η διοίκηση των Μαδριλένων μάλιστα, θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την ταχύτητα των εργασιών στο γήπεδο κι έτσι τους προσκάλεσε να παρακολουθήσουν δωρεάν την αναμέτρηση για τα «εγκαίνια» με τους Κέλτες.

Από την πλευρά τους πάντως, οι εργάτες όταν ρωτήθηκαν από δημοσιογράφο για τις εξελίξεις των έργων, άρχισαν να τραγουδούν όλοι μαζί με πάθος σύνθημα της «μισητής» Ατλέτικο. Η τόλμη και το θάρρος τους να φωνάξουν σύνθημα της ομάδας τους, όπως είναι λογικό, αποθεώθηκε από τους υπόλοιπους οπαδούς των «ροχιμπλάνκος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X