Τι έδειξε ο Τσούμπερ στην πρώτη του προπόνηση στην ΑΕΚ

Τι έδειξε ο Τσούμπερ στην πρώτη του προπόνηση στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr σκιαγραφεί την εικόνα του Στίβεν Τσούμπερ στην πρώτη του προπόνηση χθες στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τσούμπερ χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός την Πέμπτη έκανε ατομικό πρόγραμμα περίπου 45 λεπτών με ελαφρύ τρέξιμο, λόγω της επιβάρυνσης και των ταξιδιών του με την Εθνική Ελβετίας (64, 63 και 31 λεπτά από την 1η Σεπτέμβρη μέχρι και τις 8 του μήνα). Χθες όμως… συναντήθηκε με τους νέους συμπαίκτες του στο χορτάρι. Ο Τσούμπερ συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας και με τις κινήσεις του στις ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στα τελειώματα έδειξε ότι η ποιότητα στα πόδια είναι χαρακτηριστικό στοιχείο του, κινούμενος κατά βάση από την αριστερή πλευρά.

Ο Τσούμπερ πάντως μπορεί να έχει ρυθμό από τα παιχνίδια του με την Εθνική του, αλλά με την ΑΕΚ έχει πολύ λίγο χρόνο στις προπονήσεις. Και αναμενόμενα δύσκολα θα μπορεί να είναι στο βασικό σχήμα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο παιχνίδι με τον Ιωνικό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Επίσης, ο Ελβετός έδειξε σημάδια κόπωσης και ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Έτσι αναμένεται σήμερα να κάνει χαλαρό πρόγραμμα, όπως όλη η ομάδα και μένει να φανεί αν θα μπει στην αποστολή για την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X