Νέα σενάρια για Σιόβα μετά το «ναυάγιο» με Βαγεκάνο

Νέα σενάρια για Σιόβα μετά το «ναυάγιο» με Βαγεκάνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελεύθερος παραμένει ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες έδειχνε κοντά σε συμφωνία με την Ράγιο Βαγεκάνο.

Οι συζητήσεις του Έλληνα κεντρικού αμυντικού με τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας δεν είχαν θετική κατάληξη.

Ο έμπειρος στόπερ βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου ακολουθεί το ατομικό του πρόγραμμα για να παραμείνει σε καλή φυσική κατάσταση και μετά την παραπάνω εξέλιξη αναπτύχθηκε νέα φημολογία πως υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα.

Ο Πέντρο Μαρτίνς τόνισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πλήρες και δεν υπάρχει διάθεση για άλλη προσθήκη, ενώ θα επιστρέψει στις προπονήσεις και ο Σεμέδο που μαζί με τους Παπασταθόπουλος, Σισέ, Μπα, Παπαδόπουλο, Κινκουέ και Μάρκοβιτς αποτελούν λύσεις για τα μετόπισθεν.

Την ερχόμενη Παρασκευή κλείνει το «παράθυρο» για τις μεταγραφές των ελεύθερων παικτών και υπάρχουν κάποιες φήμες για εμπλοκή άλλων ελληνικών ομάδων για την απόκτηση του Σιόβα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X