Τρέλα με τα διαρκείας: Η ΑΕΚ πάει ολοταχώς για 13.000!

Τρέλα με τα διαρκείας: Η ΑΕΚ πάει ολοταχώς για 13.000!
Photo Credits: INTIME

Παροξυσμός και ανυπομονησία από τον κόσμο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ συνεχίζεται με τρομερούς ρυθμούς, λίγα 24ωρα πριν τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος, απέναντι στον Ιωνικό την Κυριακή στις 20:30.

Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις και το ντεμαράζ της Ενωσης έχουν φέρει ενθουσιασμό στον κόσμο κι αυτό αποτυπώνεται από τη ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας.

Η ΑΕΚ έχει ξεπεράσει προ πολλού το… φράγμα των 12.000 καρτών και όσο περνούν οι μέρες για την πρεμιέρα, υπάρχει τεράστια… αναζωπύρωση, καθώς μόνο σήμερα έφυγαν 380 διαρκείας, με τον συνολικό αριθμό εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί να ανέρχεται σε 12.700.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι φετινοί κάτοχοι θα έχουν προτεραιότητα στην «Opap Arena», καθώς θα έχουν απευθείας πρόσβαση και στα διαρκείας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι η διάθεση των διαρκείας ολοκληρώνεται στις 17 Σεπτεμβρίου, όπως έχει ανακοινώσει πρόσφατα η ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα λόγω της πανδημίας το ανώτατο όριο στο ΟΑΚΑ είναι μέχρι 25.000 θεατές, κάτι που σημαίνει πως στα μεγάλα ματς, ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει να δώσει… μάχη για να βρει μια θέση στο γήπεδο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X