Παπαδημητρίου: «Στις Ακαδημίες και στην ΑΕΚ Β' ίσως είμαστε πίσω από τον ανταγωνισμό»

Παπαδημητρίου: «Στις Ακαδημίες και στην ΑΕΚ Β' ίσως είμαστε πίσω από τον ανταγωνισμό»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Γιάννης Παπαδημητρίου για τις Ακαδημίες και την Β' ομάδα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου, κατά την παρουσίαση των αποκτημάτων της ΑΕΚ τόνισε πως στο θέμα των Ακαδημιών και της Β’ ομάδας ίσως η Ένωση να είναι λίγο πίσω από τον ανταγωνισμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι κάτι καινούργιο και η ΑΕΚ έπρεπε να συμμετέχει σε αυτή την εξέλιξη. Για να προχωράς τα πράγματα πρέπει να κάνεις αυτοκριτική. Δεν μπορώ να σας μιλήσω για όσα έγιναν ενώ δεν ήμουν εδώ. Το θέμα είναι τι γίνεται για το μέλλον και γι’ αυτό κάναμε αυτή την κίνηση. Πήραμε την απόφαση να μην κατέβει η Κ19 γιατί έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας. Θέλει πολλή δουλειά, πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα, θα χρειαστούμε υπομονή.

Έχουν ανέβει παιδιά από την Κ19 μαζί με όσα παιδιά υπήρχαν. Είναι ένα καινούργιο εγχείρημα, αλλά η ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα πρέπει να παίζει για τη νίκη. Η νοοτροπία που θέλουμε να περάσουμε είναι ότι η ΑΕΚ δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένη ποτέ, αλλά ούτε και να απογοητεύεται. Πρέπει συνεχώς να ψάχνουμε το καλύτερο σε όλα και μόνο έτσι θα πάμε ψηλά».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X