Κονέ: «Προσωπικότητες και έμπειρους είχαμε ως πρώτο στόχο»

Κονέ: «Προσωπικότητες και έμπειρους είχαμε ως πρώτο στόχο»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Παναγιώτης Κονέ για τις μεταγραφές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου αναφέρθηκαν στο στιλ των παικτών που ήθελε να αποκτήσει η ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπαν Κονέ-Παπαδημητρίου

Κονέ: «Έγιναν πολλές συζητήσεις. Θέλαμε να φέρουμε παίκτες με προσωπικότητα με παραστάσεις και με εμπειρίες για να προσαρμοστούν στη φιλοσοφία της ομάδας. Επιλέξαμε αυτά τα προφίλ για να δώσουμε προσωπικότητα στο σύνολο μαζί με αυτούς που υπήρχαν ήδη. Θεωρούμε πως όλοι θα δέσουν, έχουν όλοι σημαντικές παραστάσεις στην καριέρα τους. Η δουλειά μας δεν τελειώνει σε μια μεταγραφική περίοδο. Τα παζλ είναι πολλά. Κάναμε μια σημαντική ενίσχυση και συνεχίζουμε να ψάχνουμε γιατί θέλουμε να βελτιωνόμαστε».

Παπαδημητρίου: «Στην πρώτη συνάντηση με τον ιδιοκτήτη υπήρχε η ιδέα για ριζικές αλλαγές. Πάνω σε αυτή χτίσαμε. Μετά τη Βελέζ θέλαμε να συνεχίσουμε τις αλλαγές. Το πλάνο έπρεπε να στηριχτεί στο αθλητικό κομμάτι και στο θέμα νοοτροπίας. Φέραμε παίκτες με παραστάσεις και με παίκτες που έχουν κάνει πρωταθλητισμό και γι’ αυτό επιλέξαμε αυτά τα προφίλ. Όταν έχεις κάνει 13 μεταγραφές, η ομάδα χρειάζεται χρόνο. Με έμπειρους παίκτες κερδίζεις χρόνο σε αυτό το κομμάτι. Στο αθλητικό τώρα σκέλος, θέλαμε παίκτες που να έχουν μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι που έλειπε, τεχνική και καλά χαρακτηριστικά και φυσικά αθλητικά παιδιά».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X