Μπαρτσελόνα: O Ντε Γιονγκ πήρε το ντουλαπάκι του Μέσι στο «Καμπ Νόου» και οι οπαδοί... ξενέρωσαν (ΦΩΤΟ)

Μπαρτσελόνα: O Ντε Γιονγκ πήρε το ντουλαπάκι του Μέσι στο «Καμπ Νόου» και οι οπαδοί... ξενέρωσαν (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντονες διαμαρτυρίες έχουν ξεσπάσει από τους φίλους της Μπαρτσελόνα, βλέποντας το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, Λουκ Ντε Γιονγκ να παίρνει το ντουλαπάκι που είχε ο Λιονέλ Μέσι στα αποδυτήρια.

Ο 32χρονος Ολλανδός επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Σεβίλλη και θα φοράει το νούμερο «17», παρουσιάστηκε κι επίσημα από την Μπαρτσελόνα την Πέμπτη (09/09).

Ο Λουκ Ντε Γιονγκ την πρώτη του ημέρα ως «μπλαουγκράνα» ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο «Καμπ Νόου» και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα. Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε αυτές τις στιγμές και συγκεκριμένα τον έμπειρο φορ να παίρνει το ντουλαπάκι που είχε ο Λιονέλ Μέσι όλα αυτά τα χρόνια στα αποδυτήρια.

Οι οπαδοί των Καταλανών δεν είδαν με καλό μάτι την πρωτοβουλία του Ολλανδού, καθώς θεωρούν πως μετά από αυτό, η ευθύνη στις πλάτες του Ντε Γιονγκ είναι τεράστια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X