«Ήθελε να εξαφανίσει το πρόσωπο της Ιωάννας με το βιτριόλι, να τη σκοτώσει»: Συγκλονίζει ο συνήγορος της (VIDEO)

«Ήθελε να εξαφανίσει το πρόσωπο της Ιωάννας με το βιτριόλι, να τη σκοτώσει»: Συγκλονίζει ο συνήγορος της (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας φοβάται ότι μπορεί η κατηγορούμενη να μην πάει στο δικαστήριο. Ξεκαθάρισε πως η Ιωάννα θα είναι εκεί.

Ολοένα και περισσότερο σοκάρουν οι αποκαλύψεις από τη δράση και τις αναζητήσεις για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, να δηλώνει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», πως «σκοπός της (σ.σ. της δράστη) ήταν να εξαφανίσει το πρόσωπο της Ιωάννας, να σκοτώσει την Ιωάννα».

Για την κατηγορούμενη στη δίκη, που θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου, είπε: «Θεωρούσε ότι μια υποτιθέμενη σχέση που θεωρούσε ότι είχε, διότι υποτιθέμενη είναι μια σχέση αν μιλάμε για τέτοια πράγματα, αφού μίλαγε εν έτει 2021 με χαρτορίχτρα για το αν κινδυνεύει η σχέση της από μια ξανθιά. Μόλις πήρε απάντηση ότι ‘κινδυνεύει η σχέση της από μία ξανθιά’ πήγε και έκανε αυτό που είδαμε».

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας: «Αμέσως μετά που της έριξε το καυστικό υγρό και πληροφορήθηκε ότι σώθηκε, άρχισε και έψαχνε πως μπορείς να σκοτώσεις κάποιον με δηλητήριο χωρίς να μπορεί να ανιχνευθεί, αν κάνεις σε κάποιον ένεση με αέρα τι θα συμβεί και πως θα μπορούσε να μπει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν».


Ο συνήγορος της Ιωάννης Παλιοσπύρου, η οποία ανέβασε φωτογραφίες από το πρώτο της χειρουργείο, ανέφερε στη συνέχεια: «Τελικά, με τα social media αυτό που συμβαίνει είναι επικίνδυνο. Δεν τολμάει μια κοπέλα ούτε μια φωτογραφία να ανεβάσει και αρχίζει η ζήλια και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Η κατηγορούμενη είχε γίνει σκιά της Ιωάννας μέσα από τα social media».

Ξεκαθάρισε μάλιστα πως «η Ιωάννα θα έρθει στο δικαστήριο, είναι δυνατό παιδί, θα αντέξει να δει την κατηγορούμενη. Εγώ φοβάμαι και δεν ξέρω αν η κατηγορούμενη θα αντέξει να έλθει στο δικαστήριο. Όπως δεν πήγε να απολογηθεί και όταν πήγε να απολογηθεί δεν είπε τίποτα, αν ακολουθήσει την ίδια τακτική, μπορεί και να μην έρθει στο δικαστήριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X