Κασάνο: «Ο Ριμπερί έπρεπε να αποσυρθεί, όχι να υπογράψει σε ομάδα επιπέδου Serie B»

Κασάνο: «Ο Ριμπερί έπρεπε να αποσυρθεί, όχι να υπογράψει σε ομάδα επιπέδου Serie B»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αντίθεση του για την μεταγραφή του Φρανκ Ριμπερί στην Σαλερνιτάνα εξέφρασε με δηλώσεις που έκανε ο Αντόνιο Κασάνο.

Στην νεοφώτιστη στην Serie A Σαλερνιτάνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την ιταλική ομάδα.

Ο Γάλλος πρώην σούπερ σταρ της Μπάγερν στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως αν τον ενδιέφεραν τα χρήματα, δεν θα υπέγραφε στον ιταλικό σύλλογο.

Από την πλευρά του ο Αντόνιο Κασάνο σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι δεν συμφωνεί με την απόφαση του Ριμπερί, να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαλερνιτάνα, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα έπρεπε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Ο Ριμπερί ήταν ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής. Μιλάμε για παικταρά. Πραγματικά παικταράς. Έρχεσαι στη Φιορεντίνα στα 36 σου χρόνια και μετά από μια διετία σε αφήνουν ελεύθερο… Είσαι 38 ετών πλέον, σταμάτα την καριέρα σου, βάλε ένα τέλος! Αντί να βάλει τέλος, όμως, πάει και υπογράφει για ομάδα επιπέδου Serie B. Θα ήταν καλύτερα αν σταματούσε την καριέρα του με αξιοπρέπεια. Αν σταματούσε ως μεγάλος πρωταθλητής, ως μεγάλος παίκτης, γιατί έτσι τον θυμόμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο παλαίμαχος άσος των Ρόμα και Ρεάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X