Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Αλαφούζος -«Πλέον δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες»

Παναθηναϊκός: Στο Κορωπί ο Αλαφούζος -«Πλέον δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου μετέβη το απόγευμα της Πέμπτης (09/09) ο μεγαλομέτοχος του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να μιλήσει προς τους παίκτες πριν την προπόνηση, ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» είχε συνεργασία για αρκετή ώρα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ αμέσως μετά οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο meeting room του «Γ. Καλαφάτης», όπου σε μια σύντομη ομιλία τους τόνισε τα εξής:

«Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κοντά σας για να σας καλωσορίσω και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζόν. Πιστεύω ότι οι προοπτικές που υπάρχουν για φέτος είναι θετικές και αισιόδοξες. Βλέπετε ότι από την πλευρά μας προσπαθούμε να είμαστε απόλυτα συνεπείς και να σας προσφέρουμε τα πάντα, ενώ έχουμε και ένα εξαιρετικό προπονητικό τιμ» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θέλω, ειδικά από τους πιο παλιούς, να είστε πιο υπεύθυνοι φέτος και να ξέρετε ότι πλέον δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν και για τίποτα. Καλή σεζόν και καλή επιτυχία σε όλους». Εν συνεχεία ο Αλαφούζος παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και αποχώρησε από το προπονητήριο της ομάδας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X