ΑΕΚ: Ολοκληρώνει το πρώτο στάδιο και ξεκινάει φιλικά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ!

ΑΕΚ: Ολοκληρώνει το πρώτο στάδιο και ξεκινάει φιλικά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ!
Photo Credits: INTIME

Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει φιλικά η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από δύο περίπου εβδομάδες προπονήσεων η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ολοκληρώνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της με τα πρώτα στοιχεία να είναι παραπάνω από θετικά.

Ο προπονητής, Κώστας Αρσενιάδης είχε το διάστημα αυτό την ευκαιρία να δουλέψει με τις αθλήτριες του στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και στο κομμάτι της τακτικής και πλέον ετοιμάζεται για το «χτίσιμο» της νέας ομάδας μέσα από μια σειρά από φιλικά που θα προγραμματίσει το επόμενο διάστημα. Ο έμπειρος προπονητής βρίσκεται σε συζητήσεις με αντιπάλους και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει οριστικοποιήσει το πρόγραμμα των φιλικών που θα βοηθήσουν την ομάδα να αποκτήσει την ομοιογένεια που χρειάζεται μέσα στο παιχνίδι της. Μέχρι τώρα όλες οι αθλήτριες δείχνουν μεγάλη διάθεση και όρεξη στις προπονήσεις με τις τρεις ξένες επίσης, Μπράουν, Τερέλ και Φάντερ Βάιντε να έχουν ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X